Werkwijze

Bij onze eerste kennismaking vertel ik u uitgebreid wat alle mogelijkheden zijn, hoe we te werk gaan, wat u kunt verwachten van mij en wat ik van u verwacht. Heel belangrijk is het natuurlijk ook dat er een “klik” is tussen ons.

Ik werk aan de hand van vragenlijsten, zodat we alle onderwerpen behandelen. Het hoeft niet allemaal beschreven te worden in het boek, alles gaat in overleg met u. Ik neem uw antwoorden op met een klein opname apparaatje. Een andere manier is om van te voren de vragen te beantwoorden en via de mail naar mij te sturen die we dan bij een volgend gesprek kunnen doornemen. Over het algemeen zijn er vier gesprekken nodig om alles te behandelen. Vaak zijn dit heel gezellige uurtjes, oude herinneringen herleven door de foto’s die erbij geplaatst worden. Eventueel kunnen we ook herinneringen van zoons of dochters bij dezelfde herinnering plaatsen. Zo wordt het een heel levendig verhaal.

Verder is er ook een mogelijkheid tot een interactief levensboek. Dat is een digitaal boek waar ook filmpjes en audio opnamen bijgeplaatst kunnen worden.

Voor meer informatie en persoonlijk contact kunt u mij altijd mailen of bellen. Mijn telefoonnummer is 06-33592939.