Koffer vol herinneringen

 

Iedereen heeft een koffertje vol herinneringen en iedere dag komt er weer iets bij. Soms doe je het koffertje open en kijk je wat er allemaal in zit. Deze koffer ligt niet op zolder maar zit in je hart en in je hoofd.  Iedere keer stop je iets in je koffer en ongemerkt raakt het aardig vol. Je weet nooit echt wanneer je koffer vol is.
Ook jouw koffer zal gevuld zijn met vreugde en verdriet, met alle ups en downs, zo gaat dat immers in het leven. Ook al kunnen er minder leuke dingen, misschien wel diep weggestopt in je koffer zitten, zorg dat de mooiste herinneringen levend blijven door ze van tijd tot tijd weer naar voren te halen en ze met een grote glimlach te bekijken.
Elke koffer is uniek, jouw koffer is alleen van jou en niemand anders. Soms deel je een stukje van de inhoud met een ander maar het blijft jouw koffer en alleen jij kunt ervoor zorgen dat de koffer gevuld wordt met de mooiste herinneringen.

koffer

Hebt u ook zo’n koffer vol herinneringen in uw hoofd en hart? MiaStoria maakt voor u een echte koffer vol herinneringen. Er zijn zoveel mogelijkheden om uw mooie herinneringen levend te houden.

De simpelste manier is een kartonnen koffertje van wit glanzend karton (30x24x4 cm)  dat eventueel beplakt kan worden met gedessineerd papier. De koffer wordt gevuld met gelamineerde losse bladen, een ringband of gebonden met uw tekst en foto’s en eventueel aangevuld met felicitatiekaarten of kleine cadeautjes. De koffer is leuk voor iedere gelegenheid of onderwerp. Op deze foto’s ziet u een koffertje met vakantieherinneringen en een koffertje voor een gouden bruidspaar met het door de familie aangeboden cadeau.

       koffertje           20160830_121241           koffertje5           koffertje7